1155

Maud Dane

Kinder- en Jeugdpsycholoog

Mijn naam is Maud Dane. Ik ben kinder- en jeugdpsycholoog, psychodiagnostisch geregistreerd. In 2013 ben ik afgestudeerd voor de Master Kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met psychosomatische klachten. Daarnaast werk ik als praktijkondersteuner jeugd bij diverse huisartsenpraktijken.

Astrid van de Laar

Orthopedagoog

Mijn naam Astrid van de Laar. Ik ben orthopedagoog, psychodiagnostisch geregistreerd. In 2014 ben ik afgestudeerd voor de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met psychosomatische klachten.

1158
1151

Joke in 't Veld

Orthopedagoog / Klinisch Psycholoog BIG

Mijn naam is Joke in ’t Veld. Ik ben orthopedagoog/ klinisch psycholoog BIG en gespecialiseerd in de hulpverlening aan kinderen, jongeren en hun ouders en jongvolwassenen. In 1982 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik verdere opleidingen gevolgd in de psychodiagnostiek en psychotherapie, zoals Beeldcommunicatie, Gedragstherapie, Kortdurende Oplossingsgericht therapie, EMDR Kind & Jeugd, Schrijftherapie voor getraumatiseerde kinderen en jeugdigen en Aandachtgerichte cognitieve therapie (Mindfulness).